La, 11.02.2023 - klo 18:00
Etelä-Suomen Vasemmistonuoret

Ovatko viikoittaisen jumppatunnin jälkeiset yritykset saada uusia kavereita karahtaneet kiville kerta toisensa jälkeen? Paljastuiko uudesta tuttavasta Tinderissä tai luennolla niin ärsyttäviä arvoristiriitoja, että teki mieli eristäytyä viikoksi erämaamökkiin? Ujostuttaako ja mietityttää, että onkohan niiden vanulaisten kanssa nyt sitten mitään juteltavaa? Miksi ihmisiin on ylipäätään niin vaikeaa välillä tutustua?

Näiden kysymysten saattelemana toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleiksi viettämään ystävänpäivää Etelä-Suomen Vasemmistonuorten kanssa Espooseen lauantaina 11.2.!

Tapahtumassa luvassa uusien ja vanhojen tovereiden tapaamista ja tutustumista rentojen, hauskojen aktiviteettien merkeissä. Lisäksi kuulemme eduskuntavaaleista ja askartelemme yhdessä ystävänpäiväkortteja. Tilaisuudessa mahdollisuus myös lautapelien pelailuun. Tapahtumaan suunnitellaan myös tietovisaa, jonka voittajille luvassa hauskaa, toverustuttavaa aktiviteettia vielä illanistujaisten jälkeenkin!

Tule mukaan ja tuo kaveritkin - tai sosiaalisen elämän puutetta harmitellut Vanu-henkinen naapurisi!

Ilmoittautumislomake: https://extra.vanu.fi/esvn/ESVN_ystavanpaiva

Tapahtumaan saa tulla paikalle myös ennakkoon ilmoittamatta, mutta ilmoittautuminen auttaa järjestäjiä ohjelman järjestelyissä.

Tapahtuma on osallistujille maksuton. Myös matkat korvataan HSL:än AB-vyöhykkeiden ulkopuolelta saapuville.

Tapahtumassa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita, jotka käydään yhteisesti läpi tapahtuman alussa. Tilaisuudessa kaksi häirintäyhdyshenkilöä.