Mielenosoitus talvella

 

 

Vasemmistonuorten tulevat valtakunnalliset tapahtumat

Vasemmistonuorten kesäleiri 3.-7.7.2023

Kesän kohokohta eli Vasemmistonuorten kesäleiri lähestyy! Tänä vuonna kesäleiri järjestetään Keski-Pohjanmaalla 3.-7.7.  Ilmoittaudu viimeistään 18.6.!

Kesäleirillä virkistäydytään ja opitaan uutta. Ohjelmassa painotetaan yhteisöllisyyttä ja rentoutumista, mutta leirillä on luvassa myös mielenkiintoista poliittista sisältöä luentojen ja osallistavan toiminnan muodossa.

Leirille mahtuu 30 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Osallistumismaksu on 25€ *. Sinun tulee olla Vasemmistonuorten jäsen, tai liittyä jäseneksi leiriin mennessä. Kaikki matkakulusi korvataan täysimääräisesti halvimpia julkisia kulkuvälineitä käyttäen. Järjestämme yhteiskuljetuksen leiripaikalle Kokkolan rautatieasemalta maanantaina 3.7. ja palaamme samaan paikkaan perjantaina 7.7. Tarkemmista aikatauluista ja muista käytännön asioista tiedotetaan Vanukeskustelussa sekä sähköpostitse.

Tapahtuman ohjelma järjestetään suomen kielellä. Henkilökohtaiset avustajat ovat tervetulleita. Heiltä ei peritä osallistumismaksuja ja myös heidän matkakulunsa korvataan. Vasemmistonuorten valtakunnallisissa tapahtumissa käytettävissä on tarvittaessa seuraavat apuvälineet ja palvelut:

  • Induktiosilmukka
  • Yleisavustaja
  • Suomen- ja englanninkielen tulkki
  • Suomen- ja ruotsinkielen tulkki
  • Suomen- ja viittomakielen tulkki

Jos sinulla on tarvetta käyttää näitä palveluita, mainitse siitä ilmoittautumislomakkeessa! Valitettavasti leiripaikka ei ole esteetön, oviaukot paikoittain pieniä ja osa tiloista yläkerrassa. Voit olla yhteydessä järjestösuunnittelijaan, mikäli haluat tiloista tarkempia tietoja. Tapahtuma on päihteetön. Kaikki tarjoiltu ruoka on vegaanista.

Leirillä tehdään yhteistyötä KSL-opintokeskuksen ja muiden toimijoiden kanssa.

Tervetuloa nauttimaan laadukkaasta opetuksesta, mukavasta leiritunnelmasta, hyvästä ruuasta ja yhdessäolosta!

Tarkemmista aikatauluista ja muista leiriin liittyvistä asioista tiedotetaan Vanukeskustelussa ja sähköpostitse.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen: https://extra.vanu.fi/kesaleiri2023

 


Vasemmistonuorten valtakunnallisten tapahtumien infot:

Matkakorvaukset

Lähtökohtaisesti kaikille Vasemmistonuorten jäsenille korvataan matkakulut kaikkiin Vasemmistonuorten tapahtumiin. Maksajana on tapahtumasta riippuen joko paikallisosasto, piiri tai keskusjärjestö. Periaatteena on, että käytetään halvinta mahdollista julkista kulkuvälinettä ja säästetään kuitit. Matkalippuja varten on mahdollista saada ennakkomaksu omalle tilille. Matka- ja kulukorvauslomakkeen löydät täältä.

Ruoka

Kaikki Vasemmistonuorten valtakunnallisissa tapahtumissa tarjoiltu ruoka on maukasta ja terveellistä vegaaniruokaa. Mahtavat kokkimme ottavat erityisruokavaliot huomioon.

Turvallisuus

Vasemmistonuorten tapahtumissa noudatetaan turvallisemman tilan sääntöjä. Niiden rikkomisesta saattaa seurata tapahtumasta poistaminen. Kaikissa tapahtumissa ja matkoilla on voimassa vakuutus tapaturmien varalle. Vasemmistonuorten valtakunnallisissa tapahtumissa valitaan usein tapahtumakohtaiset häirintäyhdyshenkilöt, jotka voivat auttaa tilanteessa jo paikan päällä. Voit häirintätilanteissa ottaa yhteyttä aina myös järjestön nimettyihin häirintäyhdyshenkilöihin

Saavutettavuus ja esteettömyys

Vasemmistonuorten valtakunnallisissa tapahtumissa käytettävissä on tarvittaessa seuraavat apuvälineet ja palvelut:

Induktiosilmukka
Yleisavustaja
Suomen- ja englanninkielen tulkki
Suomen- ja ruotsinkielen tulkki
Suomen- ja viittomakielen tulkki

Jos sinulla on tarvetta käyttää näitä palveluita, mainitse siitä etukäteen ilmoittautumisesi yhteydessä! Valtakunnalliset tapahtumat pyritään aina järjestämään esteettömissä tiloissa. Onko sinulla idea, miten toimintamme voisi olla saavutettavampaa? Ota yhteyttä Vasemmistonuorten järjestösuunnittelijaan.

Jäsenyys

Suurin osa Vasemmistonuorten tapahtumista on tarkoitettu ainoastaan jäsenillemme. Jotkin tapahtumat (esimerkiksi Tammitapaaminen) ovat avoimia myös henkilöille, jotka eivät ole jäseniämme.