Varsinais-Suomen Vasemmistonuoret on nimennyt vuoden 2015 eduskuntavaaleihin ehdokkaikseen Li AnderssoninLauri Arosen ja Sade Kondelinin. Nuoret ovat ehdolla Vasemmistoliiton listoilla.

”Meillä on todella hyvä ehdokaslista. Sade Kondelin on tunnettu järjestöaktiivi, blogaaja ja pitkän linjan nuorisoliittolainen, Lauri Aronen on ammattiyhdistystaustainen, työelämän hyvät ja huonot puolet tunteva Vakka-Suomen ehdokas ja Li Andersson Vasemmistonuorten puheenjohtaja ja viime vaalien ääniharava. Näillä ehdokkailla pääsemme tavoitteeseemme saada vähintään yksi nuori kansanedustaja Varsinais-Suomesta” kertoo Varsinais-Suomen Vasemmistonuorten puheenjohtaja, Saska Heino.

Sade Kondelin on 28-vuotias turkulainen sukupuolentutkimuksen jatko-opiskelija. Hän toimii aktiivisesti Vasemmistonuorissa ja sukupuolivähemmistöjen oikeuksia ajavassa Trasek ry:ssä. Lisäksi hän toimii Turun yliopiston ylioppilaskunnan edustajistossa Vihreän vasemmiston edustajana.

Lauri Aronen on 28-vuotias uusikaupunkilainen perheenisä, materiaalikäsittelijä Lassila-Tikanojalla ja AKT:n jäsen. Hän pitää kärkiteemanaan lasten ja nuorten asemaa yhteiskunnassa. Hänen tavoitteenaan on olla vasemmiston kärkiehdokas Uudenkaupungin ja Vakka-Suomen alueella.

Li Andersson on 27-vuotias turkulainen 
ja Vasemmistonuorten puheenjohtaja ja kaupunginvaltuutettu. Hän sai vuoden 2012 kunnallisvaaleissa Turussa enemmän ääniä kuin kukaan muu ja oli vuoden 2014 eurovaalien kärkinimiä. Valtakunnallisesti hän on saanut paljon näkyvyyttä mm. marjanpoimijoiden oikeuksia ajavan kampanjan kautta.