Turussa järjestetään tammikuussa konfliktia käsittelevä koulutus, jossa rakennetaan osallistujien osaamista toimintaan konfliktin lopettamiseksi ja suunnitellaan aiheen parissa järjestettävää tapahtumaa.

Koulutus on avoin kaikille nuorille ja opiskelijoille. Poliittisten nuorisojärjestöjen jäsenet, opiskelijatoimijat, muussa kansalaisjärjestössä toimivat tai muuten vain asiasta kiinnostuneet nuoret ovat kaikki lämpimästi tervetulleita koulutukseen!

Koulutus järjestetään Turussa lauantaina 23.1. klo 11.00-17.30.
Koulutuksessa käsittelemme konfliktin taustoja, perehdymme tämänhetkiseen tilanteeseen ja erilaisiin toimintamuotoihin eri keinoin. Koulutuksessa puhuvat Icahd Finlandin puheenjohtaja Syksy Räsänen ja Eappi-ihmisoikeustarkkailijana toiminut Päivi Moore.
Koulutuksen osallistujat järjestävät yhdessä koulutuksen jälkeen konfliktia käsittelevän yleisötilaisuuden.

Koulutus on maksuton. Koulutus järjestetään osana Muurinmurtajat-hanketta*, jota koordinoi Vasemmistonuoret. Yhteistyökumppaneina ovat mukana Demarinuoret, RKP-nuoret, Sosialidemokraattiset opiskelijat, Vasemmisto-opiskelijat ja Vihreät nuoret ja opiskelijat. Turun koulutuksessa yhteistyökumppanina on myös Icahd Finland.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 15.1. lähettämällä osoitteeseen laura@vasemmistonuoret.fi seuraavat tiedot: koulutuskaupunki, nimi, ikä, asuinpaikkakunta, puhelinnumero ja mahdollinen taustajärjestösi (ei pakollinen). Tarkemmat tiedot ohjelmasta saat sähköpostitse lähetettävässä viestissä koulutusviikon aluksi.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot:
Hankekoordinaattori Laura Kumpuniemi (Vasemmistonuoret)
laura@vasemmistonuoret.fi
muurinmurtajat.fi