Vasemmistonuorten liittokokouksesta Kuopiossa on viikko ja nyt on aika reflektoida sen saavutuksia. Suurimmat näkyvät muutokset ovat Hanna-Marilla Zidanin valinta järjestön puheenjohtajaksi ja uuden logon valinta.
 

Liittokokousta pidettiin kaikenkaikkiaan onnistuneena, mutta aktiivien pieni määrä suhteessa jäsenmäärään huolettaa hallitusta. Jäsenmäärä on Varsinais-Suomessa pysynyt ihan hyvänä, mutta toiminnan piiriin hakeutuu yhä harvempi.

Liittari sai kuitenkin nykyiset aktiivit innostumaan toiminnasta ja hallitus ryhtyy toimeen asian korjaamiseksi. Paras keino on lisätä toimintaa ja hallituksella onkin suunnitteilla kesäksi maakuntakiertue. Kiertueen yksityiskohdista tiedotetaan lisää myöhemmin, jahka päivämäärät varmistuvat.

Kesällä on tarkoitus kiertää ainakin Turussa Ruisrockissa ja Ilmiössä ja muualla maakunnassa pyrkiä käymään Uudessakaupungissa, Loimaalla, Salossa ja Mynämäellä ja/tai Laitilassa.