Turun Vasemmistonuoret esittää osanottonsa perjantain veriteon uhreille ja heidän omaisilleen ja tuomitsee herkeämättä teon. Tekoa tutkitaan paraikaa terrorismina.

”Haluamme suoda poliisille tutkintarauhan ja haluamme, ettei asiasta levitetä väärää tietoa kun tutkinta on vielä käynnissä” – toteaa Turun Vasemmistonuorten puheenjohtaja Matias Oksanen vakavaan sävyyn.

Terrorismiin on ilmiönä hankala puuttua, mutta olisi syvää halveksuntaa demokratiaa kohtaan, jos siihen ei puututtaisi. Asiaa selvitellessä on hyvä miettiä, mitkä taustavaikuttimet on tragedian takana ja pohdittava mitä voisi tehdä, että terrorin saa kitkettyä.

Pakolaispolitiikkamme on osaltaan syyllinen rikkinäisten olojen ja siten rikkinäisten ihmisten tuottamisessa. Turun Vasemmistonuoret haluaa kiittää viranomaisia ja poliisia tehokkaasti ja asianmukaisesta toiminnasta teon jälkimainingeissa.

Lisätietoa ja kommentit:

Matias Oksanen, puheenjohtaja, Turun Vasemmistonuoret
puh: 050 317 5407