Hyvää vuotta 2018! Toivottavasti saitte levättyä ja rentouduttua liha- tai lihattomien patojen äärellä joulun pyhät ja nyt puhkutte intoa, sillä alkuvuosi on suht tiivistahtinen.

Helmikuun puolessavälissä kokoontuu Varsinais-Suomen Vasemmistonuorten varsinainen kokous, joka valitsee vuoden 2018 kaudelle jälleen uuden hallituksen. Mikäli hallituspaikka tai jopa puheenjohtajuus kiinnostelee, ole ihmeessä yhteydessä toimistoon tai suoraan puheenjohtaja Mikael Kiivaseen.

Ennen vuosikokousta hallitus laatii toimintakertomuksen siltä ajalta, kun on toiminut ja seuraavalle hallitukselle toimintasuunnitelman. Nämä määräävät sen, mitä seuraava hallitus tulee tekemään. Molemmat asiakirjat siunaa (tai kirjoittaa uusiksi) yhdistyksen varsinainen kokous, eli vuosikokous.

Alkuvuoden toiminnaksi on ehdotettu ainakin risteilyä Ahvenanmaalle tutustumaan paikalliseen toimintaan, koulutuksia järjestötoiminnassa ja tietenkin tammikuun lopussa on presidentinvaalit. Merja Kyllönen, Vasemmistoliiton presidenttiehdokas kaipaa kirittäjää.

Merja Kyllönen vieraileekin Turussa perjantaina 19.1. Tästä ilmoitamme tarkemmin erikseen, jahka tarkka aikataulu selviää. Mukana on myös Li Andersson, Vasemmistoliiton puheenjohtaja.

Vuosi 2018 starttaa tänään ja toivommekin että siitä tulee toiminnallinen ja aktiivinen Vasemmistonuorten osalta.