Raision Vasemmistonuoret kutsuu raisiolaisnuoret mukaan toimintaansa! Raision VaNu järjestäytyy vuosikokouksessaan perjantaina 9.2. klo 18.00 ja kutsuu toiminnasta kiinnostuneet tustustumaan ja osallistumaan! Vuosikokouksessa tarjoillaan kahvia ja vegaanista purtavaa.

Kokous järjestetään Kulttuurikellarilla osoitteessa Lumparlankatu 18, 21200 Raisio. Hallituksen järjestäytymiskokous järjestetään vuosikokouksen perään. Illalla vietämme iltaa yhdessä rennosti.

Voit liittyä jo ennen vuosikokousta VaNun jäseneksi ilmaiseksi täällä: http:// vasemmistonuoret.fi/ jasenyys/

Vasemmistonuoret on poliittinen nuoriso- ja kansalaisjärjestö, jonka keskeiset arvot ovat sosialismi, demokratia, feminismi, punavihreys ja kansainvälisyys. Jos tunnet jakavasi edes yhden näistä arvoista, tule kuulemaan lisää ja keskustelemaan kanssamme!