Hyppää sisältöön

Keski-Suomen Vasemmistonuorten uusi piirisihteeri Jenni Suutari

Keski-Suomen Vasemmistonuorten uudeksi piirisihteeriksi on valittu Jenni Suutari! Suutari aloitti tehtävässään helmikuun alussa. Tässä uuden piirisihteerin lähettämät terveiset:

Moi!
Mun nimi on Jenni Suutari ja oon alottanut uutena Keski-Suomen Vasemmistonuorten piirisihteerinä helmikuun alussa. Oon ollut Vanussa jo useamman vuoden ajan aktiivina. Viimeisimmät pari vuotta toimin järjestön varapuheenjohtajana. On suuri ilo ja kunnia päästä monien aktiivivuosien jälkeen kotipiirijärjestöön duuniin! :heart:️

Mun työaika on kymmenen tuntia viikossa ja mun työtehtäviin kuuluu pääasiassa yhdistyksen taloushallintoon liittyviä työtehtäviä, kuten hallituksen ja yhdistyksen kokousten sihteröinti ja asiakirjahallinto, toiminta-avustusten haku ja rahaliikenteeseen liityvät jutut, mutta myös viestintä ja tapahtumien järjestäminen niissä asioissa, missä piirin hallitus päättää mua työllistää.
Muhun voi ottaa yhteyttä, jos tulee mitä tahansa kysyttävää tai toiveita puhelimitse +358509386621 tai sähköpostitse keski-suomi@vasemmistonuoret.fi

Onnea ja menestystä Jennille uuteen työhön!