Hyppää sisältöön

Kesäleiri

Vasemmistonuorten perinteinen kesäleiri on taas täällä! Ilmoittautuminen aukeaa 20.5. klo 12, jolloin lomake löytyy Vasemmistonuorten Instasta ja Vanukeskustelusta!

Vasemmistonuorten kesäleiri järjestetään Pohjois-Pohjanmaalla 8.-12.7. Kesäleirillä virkistäydytään ja opitaan uutta. Ohjelmassa painotetaan yhteisöllisyyttä ja rentoutumista, mutta leirillä on luvassa myös mielenkiintoista poliittista sisältöä luentojen ja osallistavan toiminnan muodossa.

Ilmoittaudu mahdollisimman pian, sillä paikat annetaan 25 ensimmäisenä ilmoittautuneelle! Kun paikat ovat täyttyneet, seuraavat ilmoittautuneet ovat varasijoilla. Ilmoitamme ilmoittautuneille n. viikon sisään ilmoittautumisesta sen, oletko saanut paikan kesäleiriltä vai oletko varasijalla. Jos saamme peruutuksia, ilmoitamme siitä varasijoilla oleville.

Leiri on vain Vasemmistonuorten jäsenille tai jäseneksi liittyville. Jäsenyys on ilmainen, siitä lisätietoa täällä! Kaikki matkakulusi korvataan täysimääräisesti halvimpia julkisia kulkuvälineitä käyttäen. Laitamme ilmoittautuneille tarkemmat tiedot siitä, mihin osallistujat saapuvat julkisilla. Tarjoamme leiriläisille ruuat leirin ajan.

Tapahtuman ohjelma järjestetään suomen kielellä, osa ohjelmasta saattaa olla englanniksi. Henkilökohtaiset avustajat ovat tervetulleita. Heiltä ei peritä osallistumismaksuja ja myös heidän matkakulunsa korvataan. Vasemmistonuorten valtakunnallisissa tapahtumissa käytettävissä on tarvittaessa seuraavat apuvälineet ja palvelut:
– Induktiosilmukka
– Yleisavustaja
– Suomen- ja englanninkielen tulkki
– Suomen- ja ruotsinkielen tulkki
– Suomen- ja viittomakielen tulkki
Jos sinulla on tarvetta käyttää näitä palveluita, mainitse siitä ilmoittautumislomakkeessa!

Leiripaikka ei valitettavasti ole esteetön.
– Majoittuminen tapahtuu kerrossängyissä kahdessa majoitushuoneessa.
– Makuutilojen ovien leveys on 77cm, kynnysten korkeus 3cm.
– Sisävessan oven leveys on 80cm ja kynnys 2cm.
– Ulko-oven leveys on 140cm kokonaan avattuna. Ulko-ovella on ramppi, jolla pääsee käytävään jossa majoitushuoneet ja esteetön wc ja suihku sijaitsevat.
– Piha-alue on hiekkainen ja juurakkoinen, ja se on laatoitettu vain osittain. Saunalle mentäessä on korkea kynnys eikä ramppia.

Leirillä on käytössä pääsäntöisesti ulkohuusi. Tapahtuma on päihteetön. Kaikki tarjoiltu ruoka on vegaanista.

Tervetuloa nauttimaan laadukkaasta opetuksesta, mukavasta leiritunnelmasta, hyvästä ruuasta ja yhdessäolosta!

Tarkemmista aikatauluista ja muista leiriin liittyvistä asioista tiedotetaan ilmoittautuneille.