Hyppää sisältöön

Tammitapaaminen on täällä taas!

Vasemmistonuoret järjestävät perinteisen Tammitapaamisen 27.-28.1.2024 Uudellamaalla. Teemana on ay-liike oikeistohallituksen aikaan. Tule mukaan kuulemaan, oppimaan ja keskustelemaan siitä, kuinka oikeistohallitus tekee parhaansa murskatakseen ay-liikkeen. Mitä liitot ajattelevat tilanteesta ja miten oikeistohallituksen kaavailevat toimenpiteet tulevat vaikuttamaan eri aloihin? 

Whaat, mikä Tammitapaaminen? Tammitapaaminen on perinteinen, jo vuosikymmenien ajan järjestetty, ammattiyhdistysliikkeeseenja työmarkkinapolitiikkaan keskittyvä tapahtuma. Tammitapaaminen avaa myös Vasemmistonuorten tapahtumavuoden 2024.

Tammitapaamisessa teemaa käsitellään monipuolisesti asiantuntija-alustusten, ryhmätöiden ja keskustelujen keinoin. Tule mukaan, olit sitten ammattiyhdistystoiminnan konkari tai vasta tutustumassa siihen! Tammitapaaminen on myös mainio paikka tutustua Vasemmistonuoriin ja ammattiyhdistystoimintaan sekä tavata eri puolilta Suomea tulevia ja samoista asioista kiinnostuneita nuoria.

Ilmoittaudu tapahtumaan viimeistään 14.1.2024 täyttämällä ilmoittautumislomake: https://extra.vanu.fi/tammitapaaminen2024! Tapahtumaan mahtuu 40  ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Osallistujat saavat tarkemman ohjelman ja lisätietoa sähköpostitse viimeistään viikkoa ennen tapahtumaa.

Varaa paikkasi alkuvuoden kiinnostavimpaan tapahtumaan ja ilmoittaudu än yy tee NYT!!

Tapahtuma yhteistyössä:

Auto- ja Kuljetusalan Työntekijäliitto AKT

Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL

KSL Opintokeskus

Palvelualojen ammattiliitto PAM

Suomen Ammattiliittojen Keskusjärjestö SAK

Suomen Elintarviketyöläisten Liitto SEL

Teollisuusliitto