Hyppää sisältöön

Vasemmistonuoret onnittelee eduskuntaan varalle valittuja Jessi Jokelaista ja Maija Kuivalaista!

Eduskuntavaalit ovat nyt ohi ja vaikka vaalitulos oli suuri pettymys, haluamme lämpimästi kiittää kaikkia Vasemmistonuorten eduskuntavaalikampanjaan osallistuneita tyyppejä ja onnitella eduskuntaan varalle valittuja Jessi Jokelaista ja Maija Kuivalaista!

❤️ Kiitos kaikille 33 620 äänestäjälle, jotka äänestivät vasemmistonuoria eduskuntavaaleissa. Äänen antaminen on merkittävä luottamuksen osoitus ja olemme kiitollisia ja onnellisia jokaisesta äänestä, joita ehdokkaamme saivat! 

❤️ Kiitos Vasemmistonuorten upeille eduskuntavaaliehdokkaille. Ilman teitä ei olisi meitä eduskuntavaaleissa. Te olette tehneet upeaa työtä ja keränneet valtavan määrän ääniä. Me ollaan teistä todella ylpeitä!

❤️ Kiitos kaikille eduskuntavaaliehdokkaiden kampanjapäälliköille, tukiryhmäläisille ja vapaaehtoisille. Teistä oli aivan mielettömän suuri apu.

❤️ Kiitos kaikille vapaaehtoisille, jotka osallistuivat Vasemmistonuorten eduskuntavaalikampanjoinnin suunnitteluun. Ideointi ja yhteistyö kanssanne on ollut antoisaa ja arvokasta!

❤️ Suuresti onnea eduskuntaan varalle valituille Jessi Jokelaiselle ja Maija Kuivalaiselle!

Näin upeiden ihmisten ympärillä on hyvä jatkaa kamppailua ihmisoikeuksien ja elinkelpoisen planeetan puolesta!