Hyppää sisältöön

Vasemmistonuorten varapuheenjohtajaehdokkaat!

Vasemmistonuorten varapuheenjohtajaehdokkaiksi on ilmoittautunut seitsemän ehdokasta: Oskari Päätalo, Vikram Chakraborty, Ville-Pekka Timonen, Jenny Kasongo, Vili Antero Jousi ja Aaro Pekkarinen! Myös puheenjohtajakilpailussa mukana oleva Maiju Salminen on käytettävissä varapuheenjohtajaksi.

Kysyimme varapuheenjohtajaehdokkailta kaksi kysymystä:

  • Mitä muuttaisit Vasemmistonuorissa?
  • Miksi haet varapuheenjohtajaksi ja millainen varapuheenjohtaja olisit?

Näin varapuheenjohtajaehdokkaat vastasivat:

Oskari Päätalo: “Haluan jatkaa työtämme järjestörakenteen nykyaikaistamisessa sekä tehdä poliittisesta viestistä yhä kiihottavampaa. Liittohallitustyöskentelyssä ottaisin varapuheenjohtajana vastuuta ennen kaikkea omalla esimerkilläni.”

Vikram Chakraborty: ”Hi, my name is Vikram Chakraborty. I want to build a Vasemmistonuoret that seeks to include everyone, regardless of language or disability.”

Ville-Pekka Timonen: “Vasemmistonuorten on tavoiteltava  utopioita rohkeammin. Enemmän linjauksia päivänpolitiikan ulkopuolelta! Haen varapuheenjohtajaksi antaakseni panokseni liikkeelle, joka muuttaa maailmaa!”

Jenny Kasongo: “Haen varapuheenjohtajaksi, jotta voisin muuttaa järjestöä helpommin lähestyttäväksi. Olen yhteistyötä suosiva, järjestelmällinen ja idearikas. Huolehdin siitä, että yhteiset tavoitteet toteutuvat.”

Vili Antero Jousi: ”Pyrin siihen että Vasemmistonuoret olisi helposti lähestyttävä vasemmistolainen nuorisoseura sekä myös kapula kapitalismin rattaissa. Olen yhteistyöhaluinen mutta arvoistani en tingi, heikomman puolella täytyy aina olla.”

Aaro Pekkarinen: ”Olen Aaro Pekkarinen ja haen vasemmistonuorten varapuheenjohtajuutta. Vasemmistonuorissa muuttaisisin sitä että toimisimme ennemmän ruohonjuuritasolla kuin mitä teemme tällä hetkellä. Ja muuttaisin järjestöä vielä hierarkiattomaksi. Ja haen puheenjohtajuutta,koska koen että voin antaa vanulle vielä lisää,sekä että voin oppia uutta varapuheenjohtajana. Olisin varapuheenjohtajana edustava ja mahdollisimman vähäsen kulkisin titteli edellä. Sillä anarkistina pidän muodollista edustusta vähiten hierarkisena ja henkilökeskeisenä.

Seuraavat varapuheenjohtajat valitaan Vasemmistonuorten liittokokouksessa Porissa marraskuussa!