Matka- ja kulukorvausten hakeminen

Voit hakea korvauksia Vasemmistonuorten toiminnan yhteydessä aiheutuvista kuluista kun asiasta on tiedotettu tai sovittu etukäteen. Paperisten kulukorvauslomakkeiden ohella järjestöllä on käytössä sähköinen kulukorvauslomake.

1. Kirjaudu sisään Vanuextraan https://extra.vanu.fi/user
Kaikilla Vasemmistonuorten jäsenillä ja työntekijöillä on käyttäjätunnus Vanuextraan. Mikäli et tiedä salasanaasi, pyydä uutta salasanaa: https://extra.vanu.fi/user/password . Mikäli salasana ei saavu sähköpostiisi, tarkista keskustoimistolta onko sähköpostiosoitteesi oikein jäsenrekisterissä ( toimisto@vasemmistonuoret.fi ).

2. Täytä kulukorvauslomake https://extra.vanu.fi/kulukorvauslomake
Kirjoita ensimmäiseen kenttään selite kulun aiheesta. Valitse sopiva kulurivi riippuen kulun tyypistä. Voit valita useamman vaihtoehdon, mikäli kulukorvaus koostuu esimerkiksi sekä matkalipusta että ruokailusta. Lataa kuluriville tosite (kuitti, matkalippu tai vastaava) omista tiedostoistasi. Tositteeksi käyvät mm. PDF-tiedostot, skannatut tositteet ja hyvälaatuiset valokuvat. Kirjoita lopuksi tilinumerosi sekä kulujen loppusumma (myös vaikka kulut koostuisivat vain yhdestä kuitista).

3. Kulukorvaus käsitellään mahdollisimman pian
Hyväksytystä kulukorvauksesta ei tule erillistä ilmoitusta vaan hakija saa korvauksen suoraan lomakkeessa ilmoitetulle tilille. Mikäli lomake kaipaa täsmennystä tai kulukorvausta ei hyväksytä, hakijaan ollaan yhteydessä.

Matka- ja kulukorvauksiin liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä pääsihteeriin, paasihteeri@vasemmistonuoret.fi / 045 644 7880