Hyppää sisältöön

Aurinkolahti

21.5.2024 Päivitys
Valitettavasti Aurinkolahtea ei tällä hetkellä vuokrata.

Leiri- ja kurssikeskus Aurinkolahti on Turun Vasemmistonuorten omistama kesämökki luonnonkauniin Hirvensalon rannalla. Aurinkolahtea vuokrataan yhdistyksille ja yksityishenkilöille leirejä ja tapahtumia varten, sekä virkistyskäyttöön.

Hinnasto:

  • Viikonloppu (pe-su): 625 €
  • Vuorokausi viikolla (ma-to): 300 €
  • Koko viikko (ma-su): 850 €

Opiskelija- ja nuorisojärjestöille:

  • Viikonloppu (pe-su): 525 €
  • Vuorokausi viikolla (ma-to): 200 €
  • Koko viikko (ma-su): 750 €

Viikonloppu vuokrataan aina kokonaisena. Hinnasto on voimassa 1.1.2023 jälkeen tehtäville varauksille.

Vuokraajalle


Aurinkolahteen pääsee kätevästi Turun paikallisliikenteellä. Bussit no:t 50 ja 51 lähtevät Turun Kauppatorin laidalta. Kuskilta voit pyytää apua, jotta osaat jäädä Oriniemen pysäkillä pois. Pysäkiltä kävelymatkaa on enää pari sataa metriä hiekkatietä pitkin. Venesataman jälkeen kun kääntyy tienhaarasta aina vasemmalle, löytää helposti perille.

Aurinkolahden osoite on Ukko Suden Tie 10. Katso tarkempi karttalinkki tästä.

Varaukset ja kyselyt arkisin puhelimitse: 045 131 2552 ja sähköpostilla: varsinais-suomi@vasemmistonuoret.fi. Kiireelliset yhteydenotot puhelimella. Hätätilanteessa soita 112.

Kysymyksiä ja vastauksia:

K:  Koska vuokra-aika päättyy?

V: Vuokra-aika on aina seuraavaan päivään klo 12.00 saakka. Eli jos vuokraat tiistaina, alkaa vuokraus klo 13.00 ja loppuu keskiviikkona klo 12.00. Sen jälkeen seuraava vuokralainen saapuu klo 13.00. Jos vuokraat viikonlopun, loppuu vuokra-aika maanantaina klo 12.00. Maanantain vuokrannut saapuu aikaisintaan 13.00.

K: Apua, olen vuokrannut viikonlopuksi ja soittelen perjantaina illalla klo 22.00 enkä saa yhteyttä ja miten pääsen sisälle?!

V: Soita aina hyvissä ajoin viikolla virka-aikaan avaimen sijainnista, ei viime hetkellä. Älä lähde saariston pimeille kärrypoluille seikkailemaan, varsinkaan sateessa tai talvella, ilman varmaa tietoa avaimen saamisesta etukäteen. Jos kuitenkin syystä tai toisesta löydät itsesi tästä tilanteesta, soita toimiston numeroon ja laita perään vaikka tekstiviesti niin sinuun ollaan pikimiten yhteydessä.

K: Äsh, rikoin huonekalun, haittaako jos korjaan sen roudarilla/piilotan osat/poltan sen takassa?

V: Haittaa. Ilmoita vaikka tekstarilla tai seuraavana päivänä että rikoit jotain. Jos se on jotain tavattoman kallista, vakuutus todennäköisesti kattaa sen. Jos se on pientä ja halpaa, voidaan sopia joku kohtuullinen korvaus. Mutta poltetuista ja roudarilla korjatuista esineistä tulee lasku perässä.

K: Äsh, pidin maailmanlopun bileet Aurinkolahdessa ja paikka on järkyttävän sotkuinen, tästä tulee varmaan miljoonalasku.

V: Niin tuleekin, ainakin jos et kerro asiasta ja jätät kamalan sotkun löydettäväksi. Mutta jos ilmoitat etukäteen, että nyt tuli mokattua niin voit mennä vaikka myöhemmin siivoamaan, mikäli vuokratilanne sen sallii.

K: Voinko tuoda lemmikin?

V: Kyllä voit, kunhan paikka on lähtiessä siisti.

K: Voinko tehdä asiaa X Aurinkolahdessa?

V: Pääsääntöisesti kunhan se on Suomen lakien mukaista eikä häiritse naapureita, eikä siitä jää jälkeäkään vuokra-ajankohdan loppuessa, sitä saa tehdä Aurinkolahdessa. Mielikuvituksesi on rajana.


Kuvia leirikeskuksestaAurinkolahdessa voit nauttia saaristomeren antimista vain lyhyen bussimatkan päässä Turun keskustasta. Vanhasta rantasaunasta voit pulahtaa pieneltä rannalta kylmään Itämereen.​


Päätaloon mahtuu maksimissaan n 20 henkeä yöpymään ja soveltuu erinomaisesti kokouksiin, tapaamisiin ja kursseihin. Vuoden 2017 aikana valmistunut pintaremontti parantaa talon kuntoa huomattavasti.​ Päärakennus on 80-luvulta.​ Tuvassa on tilaa kokousta ja syödä isollakin porukalla.​ Keittiö on varusteltu n. 20 hengen ruokkimiseksi.​​ Yläkerran kerrossänkyihin mahtuu n 20 nukkumaan. Ihana merinäköala saaristomerelle. Hiekkarannalla voi uida ja saunassa saunoa, mutta wabi-sabi laiturilta kannattaa pysyä pois.Rantasaunaan mahtuu mukavasti porukkaa. Pidäthän sen siistinä!Aurinkolahti on mökki luonnon keskellä. Luonnossa on ötököitä, eläimiä ja havunneulasia!​ Tervetuloa kuvankauniiseen Aurinkolahteen, Turun lähellä, saaristomeren kynnyksellä.​